Çelik konstrüksiyon fabrika yapımı konusunda mühendislik ve müteahhitlik hizmetleri vermekteyiz. Her türlü ihtiyaca hizmet edecek sanayi kuruluşları çeşitli özel tasarımlara sahip olabilmektedir. Bu gibi durumlarda standart veya özel tasarım çelik konstrüksiyon fabrikaları mühendislerimiz sizin için projelendirmektedir.
Fabrika İnşaatı Proje Aşaması Nasıl Gerçekleşmektedir?
Fabrika inşaatı maliyeti öncelikle çelik yapıyı projelendirerek yapılmaktadır. Fabrika inşaatı yapan firmalar proje üzerinden maliyetlendirme yapmalıdır. Fabrika inşaatı için gerekli projeler;
• AutoCAD Proje Çizimi ( AutoCAD proje çizimi fiyatı için lütfen bizi arayın )
• Çelik Statik Proje Çizimi ( SAP 2000 Çelik statik proje çizimi fiyatı için lütfen bizi arayın ). Statik proje çizimi için fabrika büyüklüğüne göre minimum 1 haftadan başlayan termin sürelerimiz mevcuttur.
• 3 Boyutlu Mimari Proje Çizimi ( Mimari proje fiyatı için lütfen bizi arayın )
AutoCAD projesi çizimi, satik projesi çizimi ve hesaplamaları, 3 boyutlu mimari proje çizimi sadece ağır çelik statik projesi üzerine tecrübeli olan inşaat mühendislerimiz tarafından yapılmakta ve imzalanmaktadır.
Lütfen statik proje çizimi ve hesabı yapılmamış fabrika projelerine itibar etmeyiniz.
Çelik Konstrüksiyon Fabrika Yapımı Maliyeti Nedir?
Çelik konstrüksiyon fabrika maliyetleri için müşteri ile ilk görüşmeden sonra avan proje çizimi yapılır. Avan proje üzerinden fabrika çelik konstrüksiyon konsepti belirlenir ve değişiklikler, eklemeler, çıkarmalar üzerinde uzlaşılır. Avan proje çizimi ile birlikte yapı birimleri ortaya çıkar ve tonaj ve metraj hesaplanarak çelik konstrüksiyon fabrika maliyeti hesabı yapılır. Proje konsepti üzerinde anlaşıldıktan sonra ise Uygulama projesi aşamasına geçilir. Çok iyi çizilmiş avan projeler uygulama projesi olarak kullanılabilmektedir.
Çelik Konstrüksiyon Fabrika Nasıl Yapılır?
Uygulama projesi çizilen çelik konstrüksiyon fabrika inşaatına temel kazma ve düzeltme işlemleri ile başlanır. Temele projedeki yerlerine göre çelik kolonların oturacağı flanşlar yerleştirilir. Fabrika yapımı çelik kolonların dikilmesi ile devam eder. Çelik konstrüksiyon üzerine genelde A çatı denilen sistem uygulanarak çelik konstrüksiyon fabrika çatısı vinç yardımı ile yerleştirilir. Farklı çatı sistemleri de mevcuttur.
Fabrika çelik konstrüksiyonu iskeleti böylece tamamen oluşmuş olur. Fabrika dış cephe kaplaması istenilen malzemeden yapılabilmektedir. Genelde trapez sac tercih edilmektedir. Isı yalıtımı olması istenen fabrikalarda ise sandviç panel ürünleri kullanılmaktadır. Fabrika çatısında ise genellikle sac tercih edilir. Aralara şeffaf paneller atılarak gün ışığının kullanılması sağlanır.
ÇELİK FABRİKA MALİYETLERİ
Yaptırmak istediğiniz çelik fabrika maliyetleri için bazı bilgileri bize iletmeniz durumunda tam fiyat teklifini sizlere ortalama 3 gün içerisinde iletiyoruz. Çelik konstrüksiyon fabrika yapımı maliyeti talep etmek için lütfen aşağıdaki bilgileri bize iletiniz;
⦁ Yapılacak fabrikanın Eni ve Boyu,
⦁ Yapılacak fabrikanın yan Kolon yüksekliği,
⦁ Yapılacak fabrikanın Mahya yüksekliği,
⦁ İçeride gezer vinç kullanılıp kullanılmayacağı,
⦁ Tercih ettiğiniz çatı ve duvar kaplama malzemeleri,
⦁ Otomatik kapı vb. özel istekler
Fabrika inşaatı maliyeti, fabrika inşaatı yapan firmalar, fabrika inşaatı nasıl yapılır, çelik fabrika inşaatı, fabrika bina yapımı, fabrika çatı sistemleri ve genel olarak fabrika inşaatları gibi konularda destek almak ve anahtar teslim fabrika yaptırmak için lütfen bizi arayın;
info@inaryainsaat.com.tr
Notunuz alındıktan kısa süre sonra mühendislerimiz teknik bilgilendirme amaçlı size ulaşacaktır.
Çelik Konstrüksiyon Fabrika Yapımı
Yaptırmayı düşündüğünüz fabrika boyutlarını bize bildirdiğiniz takdirde bir hafta içerisinde size 3D çizim ve fiyat bilgisi verilecektir.
Konu Hakkında Tüm Hizmetlerimiz
Çelik konstrüksiyon fabrika projeleri için firmamızdan profesyonel destek alabilirsiniz. Talep ettiğiniz ölçülerde ve özelliklerde statik proje çizimi için bizimle irtibata geçiniz.
⦁ Çelik konstrüksiyon fabrika yapımı
⦁ çelik konstrüksiyon un fabrikası yapımı
⦁ çelik konstrüksiyon fabrika maliyetleri
⦁ çelik fabrika yapımı maliyeti nedir
⦁ çelik fabrika dwg
⦁ çelik fabrika projesi
⦁ çelik fabrika binaları
⦁ çelik fabrikaları türkiye
⦁ çelik fabrikaları ankara
⦁ çelik fabrika binası
⦁ çelik fabrika projeleri
⦁ çelik fabrika çatıları
⦁ fabrika çelik konstrüksiyon
⦁ fabrika çelik çatı fiyatları
ENDÜSTRİYEL YAPILAR
Endüstriyel yapılar; her çeşit ürünün yapıldığı fabrika ve işleme, montaj, karıştırma, temizleme, yıkama, paketleme, depolama, dağıtım ve onarım gibi işlemlere mahsus bina ve yapılardır. Her türlü fabrika, bıçkıhaneler, çamaşırhaneler, tekstil üretim tesisleri, enerji üretim tesisleri, gıda işleme tesisleri, dolum ve boşaltım tesisleri, kuru temizleme tesisleri, maden işleme tesisleri, rafineriler ve benzeri yerler bu sınıfa girer.
Endüstriyel yapılar boyut olarak oldukça büyük yapılar olup büyük kullanım alanlarına sahiptirler.
Diğer yapılara nazaran hızlı üretilmeleri zaruridir. Bu amaçla kullanılan yapı malzemeleri ve yapı teknikleri diğer yapılardan farklılık göstermektedir. Kendine has yapım teknikleri ile endüstriyel yapılar uzmanlık isteyen yapılardır. Ayrıca imalat çeşitliliği açısından yelpaze oldukça geniştir.
Burada endüstriyel yapılarda karşılaşabileceğiniz tüm imalatlar ile ilgili olarak fotoğraflarla desteklenmiş konu başlıklarını görebilirsiniz.
İlk olarak endüstriyel yapı çeşitlerini sıralayalım
1-Prefabrik endüstriyel yapılar
2-Çelik konstrüksiyon endüstriyel yapılar
3-Konvansiyonel endüstriyel yapılar
4-Karma yapılar
Bir cevap yazın